Retur in 14 zile
daca nu esti multumit de produse
 
Livrare gratuita
pentru comenzile mai mari de 199 lei
 
Livrare rapida
in 1-2 zile, din stocul propriu

Confidentialitate

Politica de confidentialitate

Datele dumneavoastra personale vor fi folosite de VANZATOR numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda vor fi folosite pentru a va trimite confirmarea comenzilor, eventualele promotii, buletinele informative periodice, etc. Vanzatorul se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele dumneavoastra personale decat in cazul solicitarilor organelor de control abilitate. 

Pecan Online SRL colecteaza de la clientii sai, prin intermediul magazinului online pecan.ro urmatoarele date cu caracter personal:

- date necesare facturarii / livrarii comenzilor, furnizate in mod voluntar in fomularul de comanda, respectiv nume, prenume, adresa de facturare / livrare, telefon; aceste date sunt partajate cu compania de curierat GLS

- adresa de e-mail necesara clientilor pentru accesarea propriului cont creat pe site

- date de trafic, necesare statisticilor si imbunatatirii serviciilor oferite, preluate in mod automat: adresa IP, ora vizitei, durata vizitei, localitatea din care este accesat magazinul, sistemul de operare si browserul utilizat, istoricul de navigare pe site-ul nostru. Aceste date sunt preluate prin intermediul Google Analytics si Facebook Pixel iar datele respective sunt stocate in serverele respectivelor companiiMasuri de securitate pentru protectia datelor cu caracter personal

1. Clauza de confidentialitate in contractul angajatilor imputerniciti sa prelucreze date cu caracter personal.

2. Prelucrarea datelor cu caracter personal se realizeaza prin mijloace automate, cu respectarea cerintelor legale si in conditii care sa asigure securitatea, confidentialitatea si respectarea drepturilor persoanelor vizate.

3. Certificat de securitate SSL (RSA 2048 bits SHA256 with RSA, cea mai buna si sigura optiune) instalat pe serverul pe care sunt colectate date cu caracter personal.

4. Afisarea politicii de confidentialitate: https://www.pecan.ro/confidentialitate

5. Accesul la baza de date pe care sunt stocate datele cu caracter personal se face numai de catre angajatii companiei PROAUTO SOLUTIONS SRL prin introducerea de la tastatura a user-ului si parolei de identificare.