Retur in 14 zile
daca nu esti multumit de produse
 
Livrare gratuita
pentru comenzile mai mari de 199 lei
 
Livrare rapida
in 1-2 zile, din stocul propriu

Livrare si plata

Livrarea produselor

Livrarea produselor se face exclusiv prin curier rapid. Timpul mediu de livrare este de 2 zile lucratoare si poate varia in functie de factori independenti de societatea noastra sau de firma de curierat, cum ar fi perioada din an, starea vremii, conditii de trafic, starea drumurilor nationale, etc.

Costul livrarii este de 15 lei, indiferent de localitate. Nu se taxeaza km suplimentari.

Livrarea prin curier rapid este GRATUITA pentru comenzile mai mari de 199 lei!

 

Plata produselor

Iti oferim trei variante de plata:

  • plata ramburs - vei plati produsele curierului care aduce coletul, la livrare
  • plata cu cardul - vei plati produsele online, cu cardul. Sistemul nostru de plata cu cardul simplu si rapid asigura cel mai ridicat nivel de securitate.
  • plata prin transfer bancar - vei plati comanda prin ordin de plata, pe baza facturii proforma. Expedierea produselor se va face numai dupa confirmarea receptionarii platii in cont.

Daca ati ales metoda de plata "Online prin card bancar" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului 3D Secure elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut: Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!